Agile Awareness

Agile is ongelijk aan Scrum, maar wat is Agile dan wel? Onze Agile Awareness workshop (1 dagdeel) laat u op een interactieve en hands-on wijze kennismaken met het Agile gedachtengoed. U krijgt een goed beeld van wat Agile is, welke mogelijkheden het biedt, en door in te zoomen op uw vragen krijgt u niet alleen concrete handvaten om er binnen uw eigen organisatie mee te starten, maar zou u er het liefst direct morgen al mee aan de slag gaan.

 

Introductie Scrum

Een theoretische en praktische kennismaking met Scrum in één dagdeel. De Scrum Guide, de rollen, bijeenkomsten en hulpmiddelen passeren in een hoog tempo de revue.

Impact mapping – de strategie

Hoe kun je strategische doelen zo formuleren dat teams snel en wendbaar kunnen leveren wat wordt gevraagd. De theorie van de techniek, plus een praktische uitwerking aan de hand van de situatie bij de klant in twee dagdelen.

 

Impact mapping – de uitwerking

Hoe kun je User Stories zo formuleren dat teams datgene maken wat wordt gevraagd, zonder dat hiervoor langdurige analysetrajecten nodig zijn. De theorie van de techniek, plus praktische uitwerking van voorbeelden bij de klant. Een workshop van twee dagdelen.

 

Verdieping werken met Scrum

Een verdieping in de theorie aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen in twee dagdelen, zodat effectief kan worden gewerkt met Scrum.