06 3409 9944

LinkedIn icon.png

© 2019 by Agile Right

Per 1 april 2019 is ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie Consultant & Scrum Master.

Graag stelt onze nieuwe collega zich aan jullie voor:

‚Äč

Mijn naam is Esther Treur, 28 jaar oud en woonachtig in Apeldoorn. In 2016 ben ik afgestudeerd voor de Bachelor opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie ging mijn interesse altijd al erg uit naar onderwerpen zoals verandermanagement, psychologie en innovatieve technologieën. Voor mijn afstudeerthesis heb ik dan ook onderzoek gedaan naar innovatieve technologieën zoals Location Based Services (LBS) en beacon technology binnen de retail sector. Binnen mijn eerste job als Scrum Master bij het bedrijf MyOrder (Onderdeel van de Rabobank) heb ik hierin een mooie combinatie kunnen vinden. Bij MyOrder heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Agile werken en Scrum als methodiek hiervoor bij twee teams mogen introduceren en helpen opstarten. Binnen deze teams is er een mooie app ontwikkelt waarbij de consument en ondernemer/retailer met elkaar werden verbonden, door de mogelijk te hebben om direct te communiceren via het mobiele kanaal. Toen deze opdracht afliep ben ik in 2017 bij het bedrijf Symbol terecht gekomen en heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn commerciële vaardigheden binnen het sales team en mijn kennis over Agile, Lean en Lean Six Sigma naar een hoger niveau te tillen. Vanuit mijn ervaring en passie voor agile werken en scrum als middel hiervoor, heb ik binnen het sales team bij Symbol de combinatie opgezocht. Deze combinatie is binnen het salesteam mooi tot uiting gekomen door o.a. volgens de scrum methodiek te werken.

 

Dankzij deze ervaringen heb ik kunnen zien dat veranderingen zich in een steeds hoger tempo opvolgen en geleerd dat organisaties door middel van de juiste team samenstelling en focus hierop kunnen anticiperen en daardoor meer waarde voor de klant kunnen realiseren.

 

Per 1 april 2019 ben ik vol plezier aan mijn nieuwe uitdaging als Consultant/ Scrum Master begonnen bij Agile Right. Binnen deze mooie club met Agile professionals, met ieder zijn of haar eigen achtergrond en kwaliteit(en) rondom het Agile gedachtegoed, krijg ik de kans om mijn passie voor het Agile gedachtegoed nog meer betekenis te geven. Maar bovendien om de verschillende opdrachtgevers van Agile Right op voorsprong te zetten en te mogen helpen coachen in hun transitie naar een Agile organisatie.

 

Vanaf dag 1 voel ik mij zo welkom en een gewaardeerde nieuwe collega, doordat al deze Agile professionals waar en wanneer ze kunnen, voor al de vragen die je ook maar hebt voor elkaar paraat staan.

 

Schiphol is de prachtige organisatie waar ik mijn eerste opdracht heb mogen vinden. Ik kijk ernaar uit om mijn passie om individuen en teams te helpen ontwikkelen, naar een hoger niveau in beweging te krijgen en elke dag continue te blijven leren en verbeteren tot een mooi resultaat te brengen. Dit maakt dat ik iedere dag met veel plezier, geluk en passie naar mijn werk ga.

 

Esther Treur