06 3409 9944

LinkedIn icon.png

© 2019 by Agile Right

Per 1 september 2018 wordt ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie Agile Coach & Scrum Master.

Graag stelt onze nieuwe collega Dorien Balster zich aan jullie voor:

De afgelopen 18,5 jaar heb ik met heel veel plezier bij Delta Lloyd Bank / Nationale Nederlanden gewerkt. Nu is het tijd voor een nieuwe omgeving bij Agile Right. Bij Delta Lloyd heb ik verschillende functies gehad en is de kennismaking met Agile werken tot stand gekomen. Als vermogensbeheerder voor de Private Banking klant goede beleggingsresultaten behalen en als leidinggevende teams meegenomen in een steeds veranderende omgeving.

Als relatiemanager voor de grootste business proces outsourcer van de bank aan een goede, stabiele en langdurige relatie gewerkt waarbij samenwerken, overleg op verschillende niveaus en gezamenlijke resultaten opleveren tot de speerpunten behoorden.

Als project manager verantwoordelijk voor projecten als GDPR en Online brengen van de hypotheekklanten mooie resultaten kunnen laten zien aan de klant en de opdrachtgever. Ook hier speelde het Agile gedachtegoed een grote rol.

Uiteindelijk als Agile coach opleidingen kunnen geven en teams mee kunnen nemen in Agile werken en de veranderingen die daarvoor nodig zijn. Gezamenlijk op zoek naar voordelen die Agile voor een ieder biedt. Door mijn enthousiasme en energie heb ik de mensen en teams meegenomen op deze reis.

Ik hou van verandering en steeds nieuwe zaken op te pakken. Door het mooiste resultaat voor de klant te willen behalen is aanpassen aan veranderende omstandigheden een must. En om het samen met anderen te doen wordt het een feestje. Blijven leren en ontwikkelen en steeds een beetje beter worden. Daar krijg ik echt energie van!

Leuk en spannend om nu bij Agile Right aan de slag te gaan. Vanaf het eerste gesprek, en er volgden er nog veel meer, voel ik mij zo welkom en gewaardeerd dat ik uitzie naar een fantastische samenwerking met fijne collega’s die altijd voor elkaar klaar staan. Door de verschillende karakters van de collega’s, die allemaal de Agile Kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan, heb ik er in ieder geval alle vertrouwen in.

Dorien Balster