06 3409 9944

LinkedIn icon.png

© 2019 by Agile Right

Per 1 januari 2018 is ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie van Scaled Agile Coach.

​Graag stelt Robert-Paul zich aan u voor:

‘Parting is such sweet sorrow’ (Shakespeare :))

Na vele uitdagende en inspirerende Agile jaren met m’n teams bij een zichzelf heroriënterend ABN AMRO, vond ik uiteindelijk de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging buiten deze bank die me veel mooie kansen heeft gegeven.

Deze keuze voelde natuurlijk, maar daarom niet minder makkelijk. Ik kwam er bij vertrek achter dat ik gevoelsmatig gehechter was aan dit grote bedrijf en fijne collega’s, dan verwacht. Toch geeft het besef weer een vrij speelveld te hebben mij veel energie en haal ik daaruit de bevestiging dat het voor mij de juiste stap op het juiste moment was. Een actief, inspirerend en ‘warm’ netwerk geeft extra steun.

Omdat ik graag in en voor ondernemende teams actief wil zijn om van elkaar te leren en te groeien, was ik op zoek naar een klein wendbaar(!) bedrijf waar samen gelijkwaardig aanpakken, plezier hebben en kennisdelen centraal staat. Dit geeft een bedrijf een mooie basis om te bouwen aan zijn missie en warm nest om ‘uit te vliegen’ richting andere transformerende organisaties die écht Agile willen worden.

Agile Right is precies zo’n bedrijf waar mensen met hele diverse achtergronden elkaar versterken en waarbij de Agile kernwaarden een natuurlijke consensus zijn.

Ik zie met plezier en enige gezonde spanning uit naar mijn leven als ‘consultant’ waarbij ik mijn leergierigheid ruim baan kan blijven geven bij het helpen en leren van anderen die ook elke dag ‘een beetje beter’ willen worden.

Robert-Paul Visser